top of page
download.png

Young Colfield

Management Trainee

Het traineeship is een tweejarig programma waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gecombineerd met externe opdrachten bij organisaties uit het netwerk van Young Colfield. Het programma focust zich op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, managementvaardigheden en bedrijfskennis. Naast coaching en intervisie bestaat het uitgebreide trainingsprogramma onder andere uit Design Thinking, LEAN, Agile/Scrum, Prince II, Advisory Skills, Change Management, MBTI en sociaal ondernemen.

MDT-missie_edited.png

MDT Missie

Projectleider & Coach

De MDT Missie is een project dat gesubsidieerd is door de rijksoverheid en heeft als doel de talenten van jongeren te helpen ontdekken en te ontplooien. Dit doel werd behaald door middel van een 80-uur durend programma dat bestaat uit een driedaagse bivak op een militair terrein, vrijwilligerswerk en een persoonlijk leiderschapstraject. Ik was verantwoordelijk voor het gehele programma, budgettering en het coachen/begeleiden van de 50 deelnemers.

Schermafbeelding 2022-06-28 om 12.41.20.png

IN THE LEAD

Projectleider & Trainer

IN THE LEAD is een 4-daags persoonlijk leiderschap programma voor jongvolwassenen. In een klooster krijgen de deelnemers de ruimte om zichzelf beter te leren kennen en leren zij om keuzes te maken die bij hen passen, in plaats van wat anderen verwachten. Samen met 4 anderen heb ik dit programma samengesteld en faciliteren wij zelf de trainingen.

ABN-Amro-logo.png

ABN AMRO N.V.

Management Consultant

Ik fungeerde bij de bank als Management Consultant op de afdeling Chief Architect & Data Management (CADM). In deze rol was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een Power BI Dashboard, het vormgeven en uitvoeren van verschillende trainingen over data en de waarborging dat elk individu de data skills bezit die vereist zijn voor de behorende functie.

World Food Programme (WFP)_edited.png

World Food Programme

Design Thinking Facilitator

Negen organisaties uit Afrika streden voor het Kofi Annan Award for Innovation 2022. Om de prijs te winnen moeten deze organisaties een scale-up plan presenteren aan WFP. Met behulp van de design thinking methodiek heb ik dit bedrijf gefaciliteerd om met een solide plan te komen. Dit bedrijf is uiteindelijk finalist geworden.

ro-beeldmerk.png

Ministerie J&V

Junior Projectmanager

Binnen deze organisatie fungeerde ik als junior project manager bij het project digitalisering executieketen. In deze rol was ik verantwoordelijk voor de haalbaarheidsanalyse, de afstemming met stakeholders, de projectplanning en de validatie van de eisen van het systeem.

university_of_groningen.png

Rijksuniversiteit Groningen

Student & Docent

Op deze universiteit heb ik de bachelor psychologie en masters human resource management en change management behaald. Verder doceerde ik 90 studenten in het vak Gedrag in Organisaties. Hiervoor moest ik wekelijks meerdere 2-uur durende werkcolleges geven. Als onderzoeksassistent verzamelde en codeerde ik data, voerde ik statistische analyses uit in SPSS en werkte ik in het onderzoekslaboratorium.

images.png

Nederlandse Rode Kruis

Vrijwilliger

Als vrijwilliger heb ik deelgenomen aan een Erasmus+ uitwisselingsprogramma waarin lokale Europese humanitaire projecten hielp om te slagen. Verder heb ik een landelijke humanitaire hulpmissie voor weeskinderen in Letland opgezet.

qqixjltchpdevmftbuz6.webp

Rietbuis.nl

Mede-oprichter

Rietbuis is een webshop die duurzame rvs-rietjes en tuitenragers aanbiedt. Deze producten zijn een oplossing voor de wet die op 3 juli 2021 is ingegaan, namelijk een verbod op plastic rietjes.

Spelregels BESMET!_edited.jpg

BESMET!

Projectmanager

BESMET! is ontstaan tijdens de covid-19 lockdown. Dit spel is een online variant van het ‘weerwolven van wakkerdam’ en wordt volledig gespeeld via whatsapp. Dit spel is zelf ontwikkeld en is gespeeld door teams.

Leanders ervaring

bottom of page