Ola, dit is Leander, de initiatiefnemer van UbiQuest! Mijn achtergrond ligt in de psychologie, veranderingsmanagement en consultancy. Na mijn management traineeship wist ik het zeker. Ik moet mijn missie hoger op mijn eigen prioriteitenlijst zetten en minder gevoelig zijn voor verwachtingen van anderen. Niet bezig zijn wat je vrienden tof vinden, de markt verlangt of doen wat eigenlijk zou moeten. Nee, puur zijn en met enig verstand en plezier je hart volgen. Daar wordt ik blij van, maar uiteindelijk de mensen om mij heen ook. En dat proberen wij je met UbiQuest te geven!

En hoezo dan deze naam? UbiQuest is eigenlijk een verbastering van twee woorden: ubiquist en quest. Een ubiquist is een dier- of plantsoort dat in verschillende leefomgevingen kan overleven. De mens bijvoorbeeld. Een quest staat voor een zoektocht. In dit geval de leefomgeving waar jij niet overleeft, maar de plek waar je als individu, team of organisatie kan floreren. Want overleven kunnen wij als mens eigenlijk overal, maar hoe en wanneer staan wij in onze kracht? Samen gaan we aan de slag met je UbiQuest: de zoektocht naar jouw succesformule om te schitteren.

Over ons

Onze krachten

Creativiteit

Brainstormen, projecten opzetten en creatieve invalshoeken belichten. Wij zien niet snel beren op de weg, en kunnen vanuit positiviteit iets waardevols opzetten. Door te dromen, maar ook een sterke realisatiekracht te hebben, kunnen er prachtige nieuwe concepten ontstaan.

Mensenkennis

Wij zijn altijd extreem nieuwsgierig naar de beweegredenen, achtergronden en sentiment van individuen of culturen. Dit maakt mij een goede onbevooroordeelde luisteraar, die snel verbinding kan maken en een kei is in het doorgronden van een teamdynamiek.

Bewegen

Wij genieten er van om onszelf en anderen mentaal en fysiek te prikkelen. Mentaal, door je hele leven met behulp van persoonlijke ontwikkeling dieper bij de jezelf te komen. Een puzzel die je elke meer af is. En fysiek door zo veel mogelijk te sporten en vitaliteit te stimuleren.