top of page

Ola, dit is Leander, de initiatiefnemer van UbiQuest! Mijn achtergrond ligt in de psychologie, veranderingsmanagement en human resource management. Na mijn management traineeship wist ik het zeker. Ik moet mijn missie hoger op mijn eigen prioriteitenlijst zetten en minder gevoelig zijn voor verwachtingen van anderen. Niet bezig zijn wat je vrienden tof vinden, de markt verlangt of doen wat eigenlijk zou moeten. Nee, puur zijn en met enig verstand en plezier je hart volgen. Daar wordt ik blij van, maar uiteindelijk de mensen om mij heen ook. En dat gevoel proberen wij je bij UbiQuest ook mee te geven!

En hoezo dan deze naam? UbiQuest is eigenlijk een verbastering van twee woorden:  'ubiquity' (overal aanwezig) en 'quest' (zoektocht). Bij UbiQuest willen wij geen mensen uitsluiten. Dit betekent dat wij open staan voor elke type individu of groepering, met volledige onbevangenheid. Verder zijn wij de reis naar de echte, pure en authentieke jij als een zoektocht die je hele leven kan duren! 

 Samen gaan we aan de slag met je UbiQuest: de zoektocht naar jouw succesformule om te schitteren.

Over ons

Onze krachten

Creativiteit

Brainstormen, projecten opzetten en creatieve invalshoeken belichten. Wij zien niet snel beren op de weg, en kunnen vanuit positiviteit iets waardevols opzetten. Door te dromen, maar ook een sterke realisatiekracht te hebben, kunnen er prachtige nieuwe concepten ontstaan.

Nieuwsgierigheid

Wij zijn altijd extreem nieuwsgierig naar de beweegredenen, achtergronden en sentiment van individuen of culturen. Dit maakt mij een goede onbevooroordeelde luisteraar, die snel verbinding kan maken en een kei is in het doorgronden van een teamdynamiek.

Motiveren

Wij genieten er van om onszelf en anderen mentaal en fysiek te prikkelen. Mentaal, door je hele leven met behulp van persoonlijke ontwikkeling dieper bij de jezelf te komen. Een puzzel die elke dag meer af is. En fysiek door zo veel mogelijk te sporten en vitaliteit te stimuleren. 

bottom of page