top of page

En hoezo dan deze naam? UbiQuest is eigenlijk een verbastering van twee woorden:  'ubiquity' (overal aanwezig) en 'quest' (zoektocht). Bij UbiQuest willen wij geen mensen uitsluiten. Dit betekent dat wij open staan voor elke type individu of groepering, met volledige onbevangenheid. Verder zijn wij de reis naar de echte en pure jij als een zoektocht die je hele leven kan duren! 

 Samen gaan we aan de slag met je UbiQuest: de zoektocht naar jouw succesformule om te schitteren.

Over ons

Onze waarden

Creatie

Brainstormen, projecten opzetten en creatieve invalshoeken belichten. Wij zien niet snel beren op de weg, en kunnen vanuit positiviteit iets waardevols opzetten. Door te dromen, maar ook een sterke realisatiekracht te hebben, kunnen er prachtige nieuwe concepten ontstaan.

Echtheid

Wij zijn altijd extreem nieuwsgierig naar de beweegredenen, achtergronden en sentiment van individuen of culturen. Dit maakt mij een goede onbevooroordeelde luisteraar, die snel verbinding kan maken en een kei is in het doorgronden van een teamdynamiek.

Beweging

Wij genieten er van om onszelf en anderen mentaal en fysiek te prikkelen. Mentaal, door je hele leven met behulp van persoonlijke ontwikkeling dieper bij de jezelf te komen. Een puzzel die elke dag meer af is. En fysiek door zo veel mogelijk te sporten en vitaliteit te stimuleren. 

bottom of page